Ana Sayfa · İlanlar · Downloads · Forum · Sohbet · ileti$im · Arama · Haberler · Kampanya · Köşe Yazıları · FotoÄŸraf Albümü Cuma, Eylül 10, 2010
~ Göçmen Medya Ekibi ~ Son Dakika Haberler ~

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Yanlız Kaldım
Angela
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 22/08/2009
1. Nesil Ayakbağı

Katılım Tarihi: 22.08.09

Beklemek ne zormus meger
Bir yolcu misali yolunu bekledigimde anladim.
Ben, adini sayiklarken,
Sen, kuytu koselerde saklanan adamdin.
Haberin yoktu ama yalniz kaldim..

Sesini duymadan gecen zaman ne bosmus meger
Telefonum sensizlikte oksuz kalinca anladim.
Ben, gulusundeki ahengi ozlerken,
Sen, ıssız dunyanda dolasandin.
Hissetmedin ama yalniz kaldim..

Tattirdigin mutluluk ne lezzetliymis meger
Yuregimdeki sicaklik usudugunde anladim.
Ben, her bakisinda ayni samimiyeti ararken,
Sen, kendi ictenligini sorgulayandin.
Farkina varmadin ama yalniz kaldim..

Birbasina kalmak ne cekilmez halmis meger
Varliginin yerini yoklugun alinca anladim.
Ben, aradigimi buldum sanirken,
Sen, benbenciliginde kaybolandin.
Evet, senden once de yalnizdim
Ama simdi unuttun ya beni iyice yalniz kaldim.

Atlanilacak Forum:

Forum Threads Cloud
Balkanlar’dan Anadolu’ya göç’ün ilk dönemi, Şehitler Günü, Başak Burcu İle Boğa Burcu Uyumu, Alman Çoban köpeği olanlar bu yazı sizin için, T Harfi ile Atasözleri, News Portal Joomla Template, BitDefender Antivirus 2010 Build 13.0.19.347 - full, AVG Internet Security v9.0.790 Build 2730 Ekleyen:supremacy 9 Mart 2010 Kategori: Antivirus Okunma:, Ad-Aware Pro Internet Security 2010 v8.2 Tam Sürüm Full Sürüm Antivirus Program Indir Download C, Ad-Aware Free Anti-Malware 8.2 - Türkçe, USB 3.0: Beklenenden de hızlı çıktı..., Bulgaristan Cumhuriyeti, Trend Micro Internet Security Pro 2010 v17.50.0.1366, Food PSD Template, [Wii] Army Men: Soldiers of Misfortune

Haber Basliklari Bulutu
Gurbetçi ailenin dehşet saatleri, Bosna Kasabı Karaciç Yargılanamadı, Yeni Bir Türk Oyunu daha piyasada, Nuri Turgut ADALI' yı kaybettik, Tireli İş Adamları ile Makedon İş Adamları İş Birliği Yapma Kararı Aldı, Bursa Osmangazi 1.Yalova Yolu Güzergahı Uygulama İmar Planı Kentsel Dönüşüm Sağlıklaştırma Projesi, En az zararı hangi cep telefonu veriyor?, Bulgaristan'da tarihi komedi, Köstence'de Döviz Büfesi Soyuldu, M.K.ATATÜRK'ün Babası Ali Rıza Efendi'nin Evi Müzeye Dönüştürüldü, Tribby Ajans - Bursa, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'ÜN SÖZLERi

Göçmen Medya "Özgür bir platformdur" tüm alt sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, tasarım, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Göçmen Medya Yayıncılık, Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetlerine aittir. Unutmayınızki! burada yazmış; olduğunuz her yazı Resmi Gazete'de yayınlanmış yazıyla eş değerdir, Göçmen Medya Sitesi 5651 Sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre,site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresinden bize ulaşabilirler. Sitemizde yer alan video, program benzeri içerikler google, yahoo, movshare, 4shared gibi sitelerde barındırılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yazılı olan ilgili tüm kanunlar burada da geçerli olup aksi davranışlar ilgili üyeyi bağlamaktadır. Hukuki gereksinimler haricinde üyelerimizin kişisel bilgileri saklı tutulur, gerçek bilgileri verilmez.