Ana Sayfa · İlanlar · Downloads · Forum · Sohbet · ileti$im · Arama · Haberler · Kampanya · Köşe Yazıları · Fotoğraf Albümü Cumartesi, Eyll 04, 2010
~ Göçmen Medya Ekibi ~ Son Dakika Haberler ~

Başlığı Görüntüle
Şiir Hakkındaki Düşünceleriniz?
Harika ötesi Harika ötesi 100%[1 Oy]
İdare eder İdare eder 0%[0 Oylar]
Toplam Oy Adedi : 1
 Başlığı Yazdır
Ölümüne Sevdim Seni
jonturk
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 27/08/2009
√ impaяatoя™

Katılım Tarihi: 08.05.09

Güfte yetmez bestelendin
Nağme nağme dizdim seni
Endamınla büyüledin
Mısralara yazdım seni

Tan ötesi ufuklardan
Erişilmez bulutlardan
Damıtılmış kaynaklardan
Badelere süzdüm seni

Zehir gibi akacaksın
Mahsenlere atacaksın
Belki sonum olacaksın
Ölümüne sevdim seni.

TRT şarkı sözü onaylıdır-1997-

Ali Küçük

www.Gocmenmedya.com
Atlanilacak Forum:

Forum Threads Cloud
Psikoloji Ders Notları, Kışlık Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?, Kaçanik Şehitleri için bir şiir, Eğer, Hak ve Özgürlükler Hareketi, Google'dan DNS hizmeti, Sineklerin Kendi Aralarında ki Konuşmaları, Linux: Bu yıl çok güzel olacak..., Aşk-ı Memnu son bolüm opera parçası, MS-DOS Format Atma Komutları, ADSL kullanıcılarına müjde, ADSL Modem Markaları ve Şifreleri, Yengeç Burcu İle Oğlak Burcu Uyumu, Meğer Ne Çokmuşsun Bende, Güncel Kaspersky Keyleri - 11-21 Şubat 2010 Tam Sürüm Full Sürüm Indir Download Crack Serial F

Haber Basliklari Bulutu
- AYDON - // Danışmanlık ve Begelendirme Hizmetleri, Kosova Güzeli Dünyanın Üçüncüsü, Müjgan & Serkan, BURSASPOR TARAFTARININ HAYATI FİLM OLUYOR. "CAMCI/ADI AŞK BU EZİYETİN", Romanya Türkçe Olimpiyatlarında 'Hatasız Kul Olmaz' Diyecek, "Türkçe yayın durdurulsun" , Gurbetçi ailenin dehşet saatleri, Analar Açlık Grevine Son Verdi, Yunanistan'daki Kriz, Türk Firmaları için Kaçırılmaz Bir Fırsat, Arnavut Eğitimciler, Bursa İl Milli Eğitimi Ziyaret Ederek Fikir Alışverişinde Bulundu, Tüm insanların atası Türkler, Ahmet DOĞAN: iyimser değilim

Göçmen Medya "Özgür bir platformdur" tüm alt sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, tasarım, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Göçmen Medya Yayıncılık, Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetlerine aittir. Unutmayınızki! burada yazmış; olduğunuz her yazı Resmi Gazete'de yayınlanmış yazıyla eş değerdir, Göçmen Medya Sitesi 5651 Sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre,site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresinden bize ulaşabilirler. Sitemizde yer alan video, program benzeri içerikler google, yahoo, movshare, 4shared gibi sitelerde barındırılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yazılı olan ilgili tüm kanunlar burada da geçerli olup aksi davranışlar ilgili üyeyi bağlamaktadır. Hukuki gereksinimler haricinde üyelerimizin kişisel bilgileri saklı tutulur, gerçek bilgileri verilmez.