Ana Sayfa · İlanlar · Downloads · Forum · Sohbet · ileti$im · Arama · Haberler · Kampanya · Köşe Yazıları · Fotoğraf Albümü aramba, Eyll 08, 2010
~ Göçmen Medya Ekibi ~ Son Dakika Haberler ~

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Uzaylının Piramiti Yaptıktan Sonraki ilk Cümlesi
jonturk
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17/03/2010
√ impaяatoя™

Katılım Tarihi: 08.05.09

- Bir kenarına ismimi yazsa mıydım acaba... amaan böyle daha çok eğleniriz

- Naaptın böyle xx4mö2000?!
- Sus suss, anladıklarında öyle şaşıracaklar ki, ehihi.

Ne ki şimdi bu ?

Tamam, gomdugumuz sehrin yerini isaretledigimiz iyi oldu...

Von Daniken denen bi adam varmiş... bulun onu bana.. (Von Daniken = Türkçesi " Tanırın Arabaları "olan kitabiyla birikimlerini aktarmis, patlama yapmis bir "uzaylici", popüler bilim-adami .. )

-Oh ulan bitti sonunda. firavunbaşından son yevmiyeleri alalım da tez siktirolup gidelim gezegenimize. alışamadım havasına suyuna buranın.

"Hastir pencere yapmayı unuttuk!"

Roketin bozulması kotu oldu bu salak sey uzaya yetismicek..uff o kadar da ugrastık beaaaaa djaskljdlfkja!!!

-Yaptık bakalım,eğlensin gençler

-Abi hasan aradı uzaydan gözükmüyomuş piramitler , ama siktiret abi insanlar sittin sene yapamaz zaten uzaydan görünen yapı

- Öyle bişiy söylemeliyim ki günün birinde bir yerlerde yazsın
- Abi belki Webbil'de bile yazarlar
- WebbiL?
- ......
- O ne lan
- Dur abi dur sıcak vurdu...

- Eeee nolacak şimdi bu?
- Ulan yine dünyalıların gazına geldik...

- Şu yaptığımız var ya
- Güzel oldu di mi
- Sana girsin heheh

Ben yaptım bunu ben, hey gidi hey...

- Çok yorulduk ama degdi be..neyse ver bi sigara.

- Hşş olm, güzel oldu lan bu...
- Oldu dimi lan?!?!?
- Hehe... ne olduğunu anlayana kadar asırlar geçer
- Haklısın lan...

- Niye yaptık abi biz bunu?
- Uzaylıyız olm işte, sorgulama çok.

- Şimdi gidin, yaşanabilir bir gezegen bulup oraya da yapin şoyle 8-10 tane. arada sıkılırsak gideriz..

-Abi bunu biz yapmadık ki?
-Çaktırma!
-Emek var abi aç , sefil yaptı yazık insanlar.
-Şeyedeyim senin gibi uzaylıyı.
-Abi !??

- Bi boka benzemedi anasını satim...
- Şişşş! çaktırma, sanat eseri der yuttururuz.

"Hmm, buna patch cikartalim, yanina Sfenksi yapacaz. "

-Mikerinos nonoşu bunu gorunce cok kiskanacak ahaha ... (Mikerinos=Misir'daki 3 buyuk piramitten bir tanesi)

- Hanim, bir bardak su versene yaf, beynim kavruldu bu sicakta.

-Tamam ,şimdi liderlerini öldürelim.
Hürriyet ve Bağımsızlık benim karakterimdir.

www.Gocmenmedya.com
maya
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 17/03/2010
3. Nesil Artist

Katılım Tarihi: 18.07.09

Türkler yapmış olsalardı ne derlerdi acaba Grin
qçklAlı1jhhutb hg5gfJ5bnnj8kIjıuZ, yfJffh2mWjoy gt5d ergr4t8gyDhjAQ2u.

www.Gocmenmedya.com
Atlanilacak Forum:

Forum Threads Cloud
Msn hakkında (acil yardım), Aşk Acısından Nasıl Kurtulursunuz?, Boğa Burcu Özellikleri, Google işletim sistemi üretecek, Balkanlar’dan Anadolu’ya göç’ün ilk dönemi, Aneesoft 3D Flash Gallery 2.2.0.0, Asker mesajları, Bence Artık Sende Herkes Gibisin, Kosova TÜRK Toplumu, Siyasi yapı, Sony'den yepyeni Vaio Laptop'lar..., Sandisk Ultra backup, Wallpapers for mobile (2010), Bazı Padişahların Hobileri, KOÇ 20.02.2010

Haber Basliklari Bulutu
Kosova 2020 Yılından Önce AB Üyesi Olabilir , M.K.ATATÜRK'ün Babası Ali Rıza Efendi'nin Evi Müzeye Dönüştürüldü, Göçmen Medya "İşlerim Aparatı", Müjgan & Serkan, Yunanistan'da Acı Reçete Çalışanları Greve Sevk Etti, ROMANYA PARİS'TE TESLİM OLMADI, Dolphin Bilgisayar & Gsm Teknik Servis, Hadise'nin ensesindeki dövmede ne yazıyor, Gjorge Ivanov Ankara'ya Resmi Bir Ziyarette Bulunacak, 2.Balkan Panayırı, Bulgaristan'da tarihi komedi, T.C. Filibe Başkonsolosu, çocuklara yardım topladı

Göçmen Medya "Özgür bir platformdur" tüm alt sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, tasarım, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Göçmen Medya Yayıncılık, Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetlerine aittir. Unutmayınızki! burada yazmış; olduğunuz her yazı Resmi Gazete'de yayınlanmış yazıyla eş değerdir, Göçmen Medya Sitesi 5651 Sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre,site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresinden bize ulaşabilirler. Sitemizde yer alan video, program benzeri içerikler google, yahoo, movshare, 4shared gibi sitelerde barındırılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yazılı olan ilgili tüm kanunlar burada da geçerli olup aksi davranışlar ilgili üyeyi bağlamaktadır. Hukuki gereksinimler haricinde üyelerimizin kişisel bilgileri saklı tutulur, gerçek bilgileri verilmez.