Sevmeyecektin.. Bozmayacaktın tövbeni gönlüm. Susacaktın, konuşmayacaktın, anlatmıyacaktın derdini gönlüm. Düşler kurmayacaktın, hayallere dalmayacaktın gönlüm işte o zaman rüyalarda da görmeyecektin görmeyecektin be gönlüm yine'de dinlemedin, yine sen seçtin yine sen acısını çekeceksin be gönlüm. İlk tövbe edişindi yapma dedim dinlemedin şimdi hüzünlenmek karanlıklara kaçmak ve bir kez daha yalnızlığına ağlamak boşa, susmak bir o kadar saçma konuşmaksa anlamsız şimdi bir kör düğüm düşüncelerim ama yinede hiç bir şey için geç değil. Sen ne acılar çektin ne dertler gördün gönlüm hangi rüzgar kırabildi dalını.? Şimdi son kez soruyorum sana ne için bu pes ediş... ve son kez emrediyorum sana asla ama asla bitmeyecek bu sevda...
Hürriyet ve Bağımsızlık benim karakterimdir.
jonturk biliyorum bu sözleri facede de sesli olarak yayınlanmıştı sözler de sana aitmiş aşık olmak zor haklısın biz yinede herkes için hayırlısını temenni edelim ama şunuda itiraf etmeliyim ki güzel olmuş...
Doğuşumdaki tek olağanüstülük, TÜRK olarak dünyaya gelmemdir.
angel teşekkürler güzelim ya beğenmenede çok sevindim öncelikle bunu dillendirmem lazım sağolsun seslendirmesini bir arkadaş yaptı amotorce de olsa ben kendim ce beğendim slayt mevzularıda gegese ye ait amaç farklılık olsun bazen çok şey geliyor akla yazılcak ama karalama fırsatımız olmuyor aşk zor şey kesinlikle.
Hürriyet ve Bağımsızlık benim karakterimdir.
Göçmen Medya "Özgür bir platformdur" tüm alt sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, tasarım, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Göçmen Medya Yayıncılık, Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetlerine aittir. Unutmayınızki! burada yazmış; olduğunuz her yazı Resmi Gazete'de yayınlanmış yazıyla eş değerdir, Göçmen Medya Sitesi 5651 Sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre,site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresinden bize ulaşabilirler. Sitemizde yer alan video, program benzeri içerikler google, yahoo, movshare, 4shared gibi sitelerde barındırılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yazılı olan ilgili tüm kanunlar burada da geçerli olup aksi davranışlar ilgili üyeyi bağlamaktadır. Hukuki gereksinimler haricinde üyelerimizin kişisel bilgileri saklı tutulur, gerçek bilgileri verilmez.