Ana Sayfa · İlanlar · Downloads · Forum · Sohbet · ileti$im · Arama · Haberler · Kampanya · Köşe Yazıları · FotoÄŸraf Albümü Cuma, Eylül 10, 2010
~ Göçmen Medya Ekibi ~ Son Dakika Haberler ~

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Bu Da Böyle İstiklal Marşı
Angela
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08/04/2010
1. Nesil Ayakbağı

Katılım Tarihi: 22.08.09

Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak
Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak.
O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak,
Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak.

Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal
Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al
Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal
Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal

Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım
Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım
Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım
Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım.

Mali Krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar,
Benim cağız, ceğiz diyen bir hükümetim var
Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar
Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar.

Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın
İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın
Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın
Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın.

Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, tanı
Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı
Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı
Satılmadik o kaldı, durma satıver vatanı.

Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda
Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda
Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda
Onbin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda.

Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli?
Yediginiz herzelere baÅŸka ne demeli?
Oyuverin altını, iyice sallansın temeli
Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli....

O zaman durur belki gözümden akan yaşım
O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım
O zaman boşa gitmez yıllar süren uğraşım
HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM...

Dalgalanın sizde dolar gibi şimdi ey suçlular
Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular
Ebediyen, öyle yok hesapsız bir iktidar
Hakkıdır Garip yasamış vatandaşın da gülmek
Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir İstikbal. Wink Shock Cool Grin
Doğuşumdaki tek olağanüstülük, TÜRK olarak dünyaya gelmemdir.

Atlanilacak Forum:

Forum Threads Cloud
Vardar Köftesi, Espriiiiii, Adın ve Soyadın Değiştirilmesi Hakkında, OSMANLICA-TÜRKÇE sözlük, Göçmen Yemeği, Design Room - Flash Site Template, KOÇ 20.02.2010, Başak Burcu ve Aşk, Diyarbakır'daki her mahalleye Türk Bayrağı asmak (:, Bulgaristan'da üniversite okumak isteyenler için, Anneler Günü, Motosiklet Üzerinde Aşk, Ş Harfi ile Atasözleri, Kandil Mesajları, Hedefimiz

Haber Basliklari Bulutu
Makedonya Türklerinin Milli Bayramı Coşkuyla Kutlandı, Aşkın Gizil Sureti Çıktı, ÖSS SONUÇLARI AÇIKLANDI, Sarnıç-Gaziemir Bal-Göç Şubesi Duyurusu, (Yeni) Biyometrik Pasaportlar için Genel Bilgi, Amerika Yaşayan Arkadaşından Tuna Boyu Şehidine Vefa Ziyareti, Bal-göç 'ten Duyuru, Tüm insanların atası Türkler, Alex'i yıkan ölüm, 500 bin cep telefonu kapatılacak!, Kamil Koç'tan Yunanistan'a Otobüs Seferi, Web Sitesi Olmayana Ceza Geliyor: TÜRK TİCARET KANUNU

Göçmen Medya "Özgür bir platformdur" tüm alt sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, tasarım, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Göçmen Medya Yayıncılık, Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetlerine aittir. Unutmayınızki! burada yazmış; olduğunuz her yazı Resmi Gazete'de yayınlanmış yazıyla eş değerdir, Göçmen Medya Sitesi 5651 Sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre,site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresinden bize ulaşabilirler. Sitemizde yer alan video, program benzeri içerikler google, yahoo, movshare, 4shared gibi sitelerde barındırılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yazılı olan ilgili tüm kanunlar burada da geçerli olup aksi davranışlar ilgili üyeyi bağlamaktadır. Hukuki gereksinimler haricinde üyelerimizin kişisel bilgileri saklı tutulur, gerçek bilgileri verilmez.