Ana Sayfa · İlanlar · Downloads · Forum · Sohbet · ileti$im · Arama · Haberler · Kampanya · Köşe Yazıları · Fotoğraf Albümü Cumartesi, Eyll 04, 2010
~ Göçmen Medya Ekibi ~ Son Dakika Haberler ~

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Uzaklığına Yenildiğim
jonturk
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14/05/2010
√ impaяatoя™

Katılım Tarihi: 08.05.09

Hayallerimde hep sana dair mutluluklar vardı. Gün gelecek, güneşin doğuşunu beraber izleyecektik. Göz kırpacaktık yarınlarımıza sevinçle. Seninle en bilinmez kentlerin en çıkmaz sokaklarında buluşmuştu yorgun öpüşlerimiz. Sevmeyen binemez yazılı bir dönme dolaptı gençliğimiz. Sevdik mi öylesine değil ölesiye seviyorduk o zamanlar.. Biz yüreklerimize bohçalamayı sevmezdik sevgilerimizi. Umudu, aşkı, özlemi depolamazdık yüreğimize.. Şimdi ise sadece senli hayaller kuruyorum. Mısraların gölgesine sığınıyorum haykırışlarımı duyabilmen için. Yegane fanilik sanırım yaşamak değil uzaklıkmış. Nöbetçi gitarlarda çalar oldum şarkımızı. Martı çığlıkları ile paylaşır oldum yalnızlığımı. Bir gün geleceksin diye kapatıyorum kapılarımı diğerlerine. Sana saklıyorum kendimi. Bizi yoran mesafeye mesafe katanlar var ya, artık şarkılarımı karanlıkta söylediğimi bilmiyorlar. İçten içe yaşıyorum günlerimi. Geçmiş geçmişte kaldığı için masum görünür fakat geleceğe yetişirse yankısı yeni aşklar doğuran günü batırıverir! Sen uzaklığında kal sevgili. Öyle kal ki; zarar görme benden. Ben geçtim kendimden önceden olduğu gibi; sende yaşıyorum.
Hürriyet ve Bağımsızlık benim karakterimdir.

www.Gocmenmedya.com
Atlanilacak Forum:

Forum Threads Cloud
Namazda Okunan Sureler Ve Anlamları, Hayalet Sevgililerim, Norton Internet Security 2010 17.5.0.127 Tam Sürüm Full Sürüm Antivirus Program Indir Download C, Firefox 3.5'i sarsan ciddi güvenlik açığı..., Başak Burcu İle Boğa Burcu Uyumu, Ceviz Tatlısı, Güney Yunan Adaları, Duman,13 Ağustos 2009 Bursa Konseri, Çin'i en çok hackleyenler de Türk, Sevgili - Murathan Mungan, Reflexive Arcade DVD1, Burçların saç rehberi (yay), Html ilk sayfa denemesi, Bulgar ayrılıkçılar da davul-zurna ile karşılandı, 2008 - 2009 Kış Erkek Modası

Haber Basliklari Bulutu
Çıplak Diplomat, Köstence'de Döviz Büfesi Soyuldu, Rasmussen: "Türk -Yunan Gerilimleri NATO'yu Olumsuz Etkiliyor", "Lilit'in Kızkardeşleri" Adlı Filme Ödül, Bulgaristan'da Pazartesi Ulusal Yas İlan Edildi, En az zararı hangi cep telefonu veriyor?, Dolphin Bilgisayar & Gsm Teknik Servis, 500 bin cep telefonu kapatılacak!, İlk Bosna şehidimiz: Selami Yurdan, T.C. Filibe Başkonsolosu, çocuklara yardım topladı, BEŞİKTAŞ - Kötü Bir Geceydi, Uluslar arası Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi Prizren’de Yapılıyor

Göçmen Medya "Özgür bir platformdur" tüm alt sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, tasarım, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Göçmen Medya Yayıncılık, Elektronik Bilgilendirme ve Haberleşme Hizmetlerine aittir. Unutmayınızki! burada yazmış; olduğunuz her yazı Resmi Gazete'de yayınlanmış yazıyla eş değerdir, Göçmen Medya Sitesi 5651 Sayılı yasada tanımlanan, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre,site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "Uyar ve Kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresinden bize ulaşabilirler. Sitemizde yer alan video, program benzeri içerikler google, yahoo, movshare, 4shared gibi sitelerde barındırılmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında yazılı olan ilgili tüm kanunlar burada da geçerli olup aksi davranışlar ilgili üyeyi bağlamaktadır. Hukuki gereksinimler haricinde üyelerimizin kişisel bilgileri saklı tutulur, gerçek bilgileri verilmez.